Een unieke ijskar huren in 2013?

Het is alweer 2013! Allereerst een heel mooi, gezond en succesvol jaar gewenst.  En dat er maar veel ijs geschept mag worden….!

We hebben een mooi model authentieke ijskar in ons assortiment, we verhuren ijskarren uitgevoerd in wit met rode, roze, groen-rode, groene, blauwe, blanco, oranje of Hollandse accenten.

Oftewel voor elk feest een passende kar. Onze authentieke ijskarren zijn uniek, namelijk een geheel eigen ontwerp. Een nostalgisch gevoel gecombineerd met een eigentijdse uitstraling!

Daarnaast is het mogelijk om voor lange duur een ijskar te huren, tegen een zeer voordelig tarief! De kar kan geheel aan uw wensen aangepast worden, in de kleuren die u wilt en ook bestickering is geen probleem. Een vaste ijskar bij uw beursstand in de kleuren van het bedrijf of misschien wel als onderdeel van uw horecabedrijf? Er zijn allerlei toepassingen te bedenken, maar een ding is zeker, een goede indruk maakt u zeker met een van onze authentieke ijskarren!

Voor meer informatie over onze authentieke ijskarren, huur voor lange termijn en prijzen, klikt u hier om naar 12ijskar.nl te gaan!

Advertentie

Reacties