Een geheel gepersonaliseerde authentieke ijskar!

U kunt bij ons een authentieke ijskar huren, leasen of kopen!

Wij bieden daarnaast de unieke mogelijkheid om uw authentieke ijskar volledig te laten personaliseren in de stijl van uw bedrijf. We hebben het dan niet alleen over bestickering, maar over de hele kleurstijl. Onze professionele handschilder verft de kar helemaal strak in uw RAL kleuren. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste kleurcodes aanleveren. De logo’s kunt u als drukwerk aanleveren en deze worden mooi op de ijskar geplaatst tussen de lijsten!

Hier een voorbeeld van een geheel gepersonaliseerde ijskar voor onze klant Patagonias, een ijssalon met eigen ijskeuken in Amstelveen. Geheel in de kleuren van het bedrijf!

Interesse!? Bel ons op 06-50425398 of ga naar www.ijskarkopen.nl of bent u op zoek naar een ijskar te huren met vers schepijs en eventueel een ijsschepper die alles voor u regelt? Ga dan naar www.12ijskar.nl !

Advertentie

Reacties