Authentieke, standaard, lounge of italiaanse ijskar huren, leasen of kopen?

Speciaal voor aankomende zomer bieden wij een unieke service omtrent ijskarren. U kunt deze voor enkele weken of maanden zeer voordelig huren. Het grote voordeel daarbij is dat u in de winter de ijskar niet hoeft op te slaan. Omdat wij de ijskarren nieuw bouwen en onderhouden zien de karren er ook altijd zeer strak uit.

Naast de lage prijs en geen opslag in de winter zijn de voordelen:
– Nieuwe apparatuur en vriezer.
– Omwisselgarantie op de vriezer. Mocht deze kapot gaan dan kunnen wij deze bij huur kosteloos voor u verwisselen.
– Daarnaast kunnen wij de ijskar volledig voor u inrichten en samenstellen zoals u dat wilt!

Interesse!? Bel ons op 06-50425398 of ga naar www.ijskarkopen.nl of bent u op zoek naar een ijskar te huren met vers schepijs en eventueel een ijsschepper die alles voor u regelt? Ga dan naar www.ijskar-huren.nl !

Advertentie

Reacties